Avoin puhujahaku!

Onko sinulla viestinnän, markkinoinnin tai (palvelu)muotoilun asiantuntemusta, näkemystä tai kokemusta, josta uskoisit olevan hyötyä muille?

Viime vuoden lopulla perustetussa viestinnän+markkinoinnin palvelumuotoilijat FB-ryhmässä on yli 1600 viestinnästä, markkinoinnista ja palvelumuotoilusta kiinnostunutta asiantuntijaa. Viime vuoden lopulla keräsimme jäseniltä toiveita tälle vuodelle. Eniten toivottiin lisää suosittuja FB-livelähetyksiä sekä asiantuntija- ja case -haastatteluita.

Onko sinulla joku tuore kulma ryhmän aiheisiin? Jokin hyvä asiakascase? Käynnissä oleva tai valmistunut tutkimustyö? Jotain ihan muuta? Nyt on tilaisuutesi päästä ääneen ja jakaa osaamistasi! Erityisesti palvelumuotoilun/muotoiluajattelun soveltaminen viestintään/markkinointiin tai viestinnän/markkinoinnin rooli palvelumuotoilussa kiinnostavat. 

Mikäli olisit halukas tulemaan johonkin ryhmän tapahtumaan, esim. FB-livelähetykseen tai tapaamiseen puhumaan (tai jos puhuminen tuntuu haastavalta, niin kirjoittamaan esim. vierasblogin), laita minulle sähköpostia tai viesti Facebookin, LinkedInin tai Twitterin kautta.

Laita viestiin pieni kuvaus ehdottamasti aiheesta ja omasta taustastasi. Ryhmä toimii vapaaehtoispohjalta, joten puhujapalkkioita emme valitettavasti pysty maksamaan, mutta tämä on erinomainen tilaisuus kohdata samasta aiheesta kiinnostuneita ammattilaisia. Mitään ennakkovaatimuksia ei ole, voit olla yhtä lailla kokenut konkari kuin nuori osaaja, rutinoitunut esiintyjä tai livelähetyksiä kammoava puhuja, kiinnostava aihe ja halu kertoa siitä muille ovat ainoat vaatimukset!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *